Over mij

Over mij

Over 20 jaar zul je meer teleurgesteld zijn in wat je niet hebt gedaan dan in dingen die je hebt gedaan.
Dus gooi de trossen los. Zeil weg van je veilige haven. Vang de wind in je zeilen. Onderzoek. Droom. Ontdek. 
Mark Twain

In 2016 besloot ik mijn oude hobby, tekenen en schilderen, weer op te pakken en ben ik het tekenjaar aan de Tekenschool gaan doen. En wat werd ik hier blij van! De creativiteit stroomt weer volop en graag wil ik hiervan uitdelen. Met de SchilderSchuur combineer ik vol enthousiasme die creativiteit met mijn onderwijservaring. Inmiddels heb ik me veel technieken eigen gemaakt, waardoor ik een gevarieerd aanbod kan bieden.
Graag geef ik je een ontspannen dag(deel) met één van de workshops. In het lesprogramma voor het hele jaar is meer ruimte om technieken uit te proberen en een onderwerp uit te diepen.

Ondertussen werk ik ook continu aan mijn eigen ontwikkeling. Gewoon, omdat ik dat leuk vind en ontzettend leergierig ben. Zo heb ik altijd nieuwe ideeën en blijft mijn eigen vaardigheid groeien, wat de lessen weer ten goede komt. Nieuwsgierig? Lees hier verder! En op Instagram ( @kunstruus) doe ik verslag van deze ‘reis’.

In onze samenleving zijn we druk: werk, gezin, social media, sport...Als je creatief aan de slag gaat, spreek je andere vaardigheden aan en stimuleer je andere delen in je hersenen. Dit is enorm verrijkend en meestal erg ontspannend. Het is geen therapie, maar kan wel zo werken! Lees hier meer over mijn visie.

De slogan “creatief met meerwaarde” in het logo verwijst hier naar. In het logo zie je ook twee handen: er wordt gecreëerd, waardoor er van alles op gang komt (de sterretjes en de stroompjes). De handen zijn geopend: er wordt gegeven en ontvangen. De uitgangspunten zijn spelend en ontdekkend vaardigheden eigen maken. Zo ontwikkel je je fantasie en creativiteit en leer je je beeldend te uiten. De meerwaarde zit 'm ook in het werken op maat, zowel bij de workshops als in de begeleiding tijdens de lessen.

Ik zie er naar uit om jou in het atelier te ontmoeten!

 

Truus Schra

Impressie van mijn werk: