Over mij

Over mij

Over 20 jaar zul je meer teleurgesteld zijn in wat je niet hebt gedaan dan in dingen die je hebt gedaan.
Dus gooi de trossen los. Zeil weg van je veilige haven. Vang de wind in je zeilen. Onderzoek. Droom. Ontdek. 
Mark Twain

In 2016 besloot ik mijn oude hobby, tekenen en schilderen, weer op te pakken en ben ik het tekenjaar aan de Tekenschool gaan doen. Dit gaf mij zoveel positieve energie! De creativiteit stroomt weer volop en graag wil ik hiervan uitdelen. Met de SchilderSchuur combineer ik vol enthousiasme die creativiteit met mijn onderwijservaring. Inmiddels heb ik veel technieken eigen gemaakt, waardoor ik een gevarieerd aanbod kan bieden.
Graag geef ik je een ontspannen dag(deel) met één van de workshops. Op de crea-dagen en in het lesprogramma voor het hele jaar is meer ruimte om technieken uit te proberen en een onderwerp uit te diepen.

In onze samenleving zijn we druk: werk, gezin, social media, sport...Als je creatief aan de slag gaat, spreek je andere vaardigheden aan en stimuleer je andere delen in je hersenen. Dit is enorm verrijkend en meestal erg ontspannend. Doordat je je creatief uit, wordt dat wat in je is, aangesproken, kan het naar buiten komen. Dat geeft inzicht, helpt bij acceptatie en kan aanzetten tot verandering. Het is geen therapie, maar kan wel zo werken!

De slogan “creatief met meerwaarde” in het logo verwijst hier naar. In het logo zie je ook twee handen: er wordt gecreëerd, waardoor er van alles op gang komt (de sterretjes en de stroompjes). De handen zijn geopend: er wordt gegeven en ontvangen. De uitgangspunten zijn spelen en ontdekken. Van daaruit oefen je je vaardigheden, ontwikkelen je je fantasie en creativiteit en leer je werken met verschillende materialen.

Ik zie er naar uit om jou in het atelier te ontmoeten!

 

Truus Schra

Impressie van mijn werk: