Tekenles

Tekenles

Creatieve ontwikkeling, ontspanning, gezelligheid.

Om de week een ochtend of avond voor jezelf, waarop je heerlijk kunt tekenen en schilderen. Landschap, perspectief, portretten, dieren; het onderwerp is elke keer weer anders en biedt ook ruimte voor eigen invulling.
Je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling op een creatieve manier. Er komen veel verschillende materialen en technieken aan bod, o.a. inkt, pen, potlood, acryl, aquarel, softpastel, waskrijt. Door de laagdrempelige opdrachten kan iedereen meedoen.  We werken aan vaardigheden, vaak op een speelse manier. Je vaardigheid is geen doel op zich, maar een middel om je creatief te uiten. Het proces, plezier en de ontwikkeling van creativiteit is belangrijker dan het eindproduct.

 Kosten*: € 45 per individuele les (incl.materialen); groepslessen: een cursusjaar is 15 lessen en kost €300; gegarandeerd een kleine groep en veel mogelijkheden om een les in te halen.

Tip: probeer 5 lessen (voor €100) uit! (ook leuk om cadeau te geven)

Een cursusjaar van 15 lessen start in januari (en eindigt dan in december) of september (en eindigt dan in juni).  Er zijn verschillende mogelijkheden om gemiste lestijd in te halen. De inhoud van die les kan dan wel anders zijn, omdat niet iedereen dezelfde les heeft gemist. Dit gaat in overleg. Tussentijds instromen kan ook. Vanwege de grote variatie van lesinhoud raad ik aan om eerst 5 lessen op proef te doen, zodat je goed kunt beoordelen of dit bij je past. 

Nieuw: les op video!
gevarieerde lessen met uitgebreide beschrijving waar je de deur niet voor uit hoeft. Meer info: Contact

 

Belangrijk voor inschrijving: Algemene voorwaarden