Tekenles

Tekenles

Creatieve ontwikkeling, ontspanning, gezelligheid.

Om de week een ochtend of avond voor jezelf, waarop je heerlijk kunt tekenen en schilderen. Landschap, perspectief, portretten, dieren; het onderwerp is elke keer weer anders en biedt ook ruimte voor eigen invulling.
Je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling op een creatieve manier. Er komen veel verschillende materialen en technieken aan bod, o.a. inkt, pen, potlood, acryl, aquarel, softpastel, waskrijt. Door de laagdrempelige opdrachten kan iedereen meedoen.  We werken aan vaardigheden, vaak op een speelse manier. Je vaardigheid is geen doel op zich, maar een middel om je creatief te uiten. Het proces, plezier en de ontwikkeling van creativiteit is belangrijker dan het eindproduct. 

 Kosten: € 20 per les (incl.materialen); alle 15 lessen in één keer betalen:  € 300  € 275
Najaarsaanbieding: maak kennis in 5 lessen voor € 90

Een cursusjaar van 15 lessen start in januari (en eindigt dan in december) of september (en eindigt dan in juni).  Er zijn verschillende mogelijkheden om gemiste lestijd in te halen. De inhoud van die les kan dan wel anders zijn, omdat niet iedereen dezelfde les heeft gemist. Dit gaat in overleg. Tussentijds instromen kan ook; de eerste les is altijd vrijblijvend en kost € 10. Deze kosten vervallen als je je inschrijft. Je betaalt dan de overige lessen van het cursusjaar.

Ook is het mogelijk om te kiezen voor een strippenkaart van 10 lessen. Deze kost € 195 en is een jaar geldig. De kaart wordt in januari of in september uitgegeven. Losse lessen kosten € 20 en zijn mogelijk in overleg en als er plaats is.

Nieuw: les op video! 
gevarieerde lessen met uitgebreide beschrijving waar je de deur niet voor uit hoeft. Meer info: Contact