ouder/kind workshop

ouder/kind workshop

Wat is het leuk en waardevol om samen creatief bezig te zijn! Of je nu opa, oma, oppas, tante, oom, of wat dan ook bent, schilderen met kinderen is superleuk!

Bij de ouder-kindworkshop maak je samen een schilderij.
Daarbij is ervaring niet nodig. Het gaat om het samen-iets-moois-maken en het plezier dat dat geeft.Het proces van overleg en samenwerken is ook erg waardevol. Uiteraard worden jullie stap voor stap begeleid.
Er kunnen nog andere deelnemers zijn, maar niet meer dan 3 ouder-kind"paren".Jullie kunnen naar een voorbeeld werken, maar nog veel leuker is om samen te bedenken wat je wilt maken. Bijvoorbeeld een portret van jullie beiden (kan een beetje hilarisch zijn), of jullie droomhuis/droomwereld. Dit kan een mooi gesprek tussen jullie opleveren: waar droom je van, wat moet erbij en wie?

Na uitleg gaan jullie aan de slag. Er staat allerlei materiaal klaar o.a. verf, potloden, stiften, sjablonen en een schilderdoek van 50x60cm (ander formaat in overleg).

Tijd: 2 á 2,5 uur
Kosten: € 50 per tweetal

Moederdagaanbieding: zaterdag 17 mei 10:00u voor € 40

Vaderdagaanbieding: samen Graffiti spuiten op 28 juni 10:00u voor € 40

Door de Corona-maatregelen konden deze gave activiteiten niet doorgaan. Maar in juli willen we toch proberen 1 of 2 dagdelen te plannen voor deze workshops.
Houd de berichtgeving in de gaten of meld je hier aan om vrijblijvend op de hoogte gehouden te worden!

Voor beide geldt: ook voor opa's en oma's, oppas en aardige buren, enz.