ontwikkeling

ontwikkeling

Nadat ik in 2017 de Tekenschool in Barneveld had afgerond, heb ik vele online cursussen gedaan, o.a. van Lena Rivo (gouache). De drang om te leren en te blijven ontwikkelen, bleef en de behoefte aan live feedback werd steeds groter. In 2021 ben ik daarom op schilderles gegaan bij Jasper van Deutekom. In het najaar van 2022 heb ik een module Illustratie aan de Kunstacademie Friesland gedaan. Dit jaar heb ik mezelf de uitdaging gegeven om elke week een mini-schilderijtje te maken. Zo hoop ik mijn vaardigheid een boost te geven. In april begin ik aan een cursus Illustratie bij Marijke ten Cate en Irene Goede.

Wat levert het op? Ik word vooral heel gelukkig van tekenen en schilderen. Natuurlijk hoop ik ook dat ik op den duur meer werk kan verkopen; anders wordt het hier ook wel erg vol. En alle vaardigheden en idee├źn die ik opdoe, komen in ieder geval mijn cursisten meteen ten goede!

Licht heeft de hoofdrol in mijn werk. Om het licht goed uit te laten komen, is het donker onvermijdelijk. Voor mij is dat een weergave van het leven. Door je steeds weer naar het licht te keren, kun je het donker aan. Mijn werk vertelt wat mijn lichtpunten zijn, aangereikt door de Schepper; ik nodig je uit om verder te kijken dan het onderwerp.
Wil je mijn werk graag in het echt zien? Heb je iets gezien, wat je graag wilt kopen? Neem vrijblijvend contact op!