Corona…nog steeds

Corona…nog steeds

Ongelooflijk maar waar: de laatste post was een jaar geleden (dat is op zich niet zo ongelooflijk, als je zoveel dingen tegelijk doet) en had als titel “Corona” en dat we er nu nog steeds of zelfs nog veel meer midden in zitten. 

meer info? klik op afbeelding

En ook heel fijn: werk in opdracht! Momenteel vooral dierenportretten in aquarel. Als ik dan zo bezig ben, helemaal geconcentreerd de tijd vergetend, genietend hoe het streek voor streek steeds mooier wordt, dan weet ik dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Doen waar je voor bedoeld bent maakt gelukkig!

Nu vind ik dat ik eigenlijk geen echte reden tot klagen heb: een groot huis, tuin, hond, ruimte, meestal wel goede wifi (maar soms!), een rustige woonomgeving,…..Zegeningen tellen helpt wel (tenminste een beetje) om te relativeren. Maar poeh! Heel eerlijk gezegd valt het niet altijd mee om de dagen goed in te vullen. Gek is dat om geplaagd te worden door onrust, terwijl er nu tijd genoeg is om te ontspannen en dingen aan te pakken waar anders geen tijd voor is. Dankzij een schildercursus die ik in december heb gekocht, lukt het om een doel te stellen en een ritme te creëren. En zo doe ik meteen ook inspiratie en vaardigheid op om straks in de lessen te gebruiken!

Comments are closed.